Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di salsiccia di maiale spellata
- 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto in crosta di patate
2h 15min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini di vitello
35min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 Std. 40 Min
Involtini di scottona
1h 10min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Arrosto di vitello arrotolato
2h