Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di salsiccia di maiale spellata
- 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di frutta al San Marzano
1óra
Arrosto di vitello arrotolato
2óra
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Mini soufflé
1óra 15p
Verdure ripiene
1h 20min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min
Insalata capricciosa di carne
15 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12u. 30min