Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio foglie di prezzemolo fresche tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Lasagne al forno
2h 30min
Torta del cardinale
3h 30min
Canederli alle albicocche
1h 50min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Crema spalmabile al tonno
15 menit
Tiramisù alle fragole
3h 30min