Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzettoni
- 200 g di finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 Std. 30 Min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 Std. 40 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Salmone farcito
1 Std. 5 Min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min