Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio foglie di prezzemolo fresche tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 46.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Bruco brioche
2h
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1 Std. 25 Min
Bicchiere di polenta con ragù
1 Std. 45 Min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 Std. 30 Min
Fiocchi di cacao
49h 30 min.
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 Min