Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Tortino di verdure al Bitto
1 Std. 10 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Minestra a crudo
30 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Cappelletti reggiani
2h
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Polpettone vegetariano
1sa 30 dk