Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 Min
Polpettone classico
1h 15min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Lasagne al nasello e spinaci
1hod. 30min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min