Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Polpettone classico
1h 15min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Polpettone al Varoma con contorno
1u. 45min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Involtini di vitello
35min
Polpettone allo speck con pere
1u.
Involtini al pomodoro
55min