Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g mozzarella ciliegina ben sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza Margherita
2h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia croccante
2h 10min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min