Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g mozzarella ciliegina ben sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza Margherita
2h
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza di patate alle verdure
2h
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min