Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- 60 g di cipollotto a pezzi
- 350 g di peperoni gialli e rossi puliti, in falde
- 400 g di pomodori senza semi, in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzone
2hod. 50min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza di patate alle verdure
2 godz.
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min