Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietola o indivia, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h