Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di amaretti
- 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 50 g di mostarda di pere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta di maiale a fette
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min
Panettone farcito
6h 45min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Torta di asparagi
1h 10min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 godz. 25 min
Frittata di verdure
1h 10min
Melanzane alla siciliana
1u. 15min
Pasta al forno vegetariana
40 min
Rotolini di lasagne
1 godz.
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min