Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di amaretti
- 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 50 g di mostarda di pere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta di maiale a fette
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1 godz. 5 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Crocchette di borlotti
40min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30 min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Focaccia alle alici
1j 55 menit
Conchiglioni agli spinaci
1h 15 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min