Cannelloni di zucca

Cannelloni di zucca

4.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 300 g farina + q.b.
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaio di acqua
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di amaretti
  • 500 g di polpa di zucca gialla a tocchetti (4-5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
  • 50 g di mostarda (optioneel) di pere
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di pancetta di maiale a fette
  • 150 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.6 g
Calorieën 1946 kJ / 465 kcal
Vetten 21.7 g
Koolhydraten 48.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...