Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 60 g di cipollotto bianco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 18.6 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza ai peperoni
1u. 55min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza alle tre farine
1u. 55min
Pizza di patate alle verdure
2hod.
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza alle verdure
2h 5min