Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere denocciolate
-
30
g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
of 30 g di provola affumicata a pezzi (circa 1-2 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2h 50 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Calzone
2h 50 min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min