Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
of 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane rustico
2h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane integrale al vapore
2h
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4h