Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al cioccolato
20 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1小时 20 分钟
Cupcake Cappuccino
50 Min
Bignè a sorpresa
2h
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 Min
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10min