Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Bicchierini di mele al mascarpone
30 Min
Bocconcini di pollo fritto ai pistacchi e semi di chia
25 Min
Granita di yogurt con frutta fresca
20 Min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40 Min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Profiterole bianco
3 Std. 15 Min
Crema di liquore al pistacchio
2 Std. 30 Min