Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini tricolore
3 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Cantucci al rosmarino
1ωρ. 30 λεπτ.
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Biscotti shortbread bigusto
5ωρ.
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Ventaglietti ricoperti
2u. 40min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min