Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
of 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Filtro d'amore
15min
Mini soufflé
1h 15 min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Burro ai gamberi
2h 35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min