Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
of 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2 godz. 5 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Pan coniglio
5h 5min
Salatini vegetariani
50min
Crema di funghi e noci
15 min
Lasagne fredde
1h 10min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min