Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 75 g di orzo perlato precotto (cottura 12 minuti)
- 250 g di patate, pelate e a fette (1 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di funghi freschi a pezzi
- 75 g di lenticchie rosse cotte, lavate e scolate (vedere varianti)
- 30 g di mollica di pane
- 1 uovo
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon burger
35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Burger vegan
5h
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Burger di soia e lenticchie
45 min
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1 Std. 20 Min
Panini per burger (vegan)
5h
Rosso burger
1 godz. 35 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Burger in agrodolce
1h 10min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min