Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 75 g di orzo perlato precotto (cottura 12 minuti)
- 250 g di patate, pelate e a fette (1 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di funghi freschi a pezzi
- 75 g di lenticchie rosse cotte, lavate e scolate (vedere varianti)
- 30 g di mollica di pane
- 1 uovo
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10 min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Burger veg di soia
3h 20min
Melanzane ripiene di quinoa
1 Std. 35 Min
Burger in agrodolce
1h 10 min
Veg-burger (vegan)
1h 10 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Bacon burger
35 min
Burger vegan deidratato
20 Std. 10 Min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min