Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla a metà
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, aneto, timo)
- 100 g di gherigli di noci a metà
- 3 uova
- 150 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 45 g di pangrattato
- 95 g di fiocchi di avena
- 500 g di pasta sfoglia già pronta, in forma rettangolare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 550 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone reggiano
2 Std.
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1 Std. 10 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 Std. 30 Min
Roll vegetariani
45 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.