Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 50 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di meringhe sbriciolate
- 80 g di marron glacés a pezzi
- 60 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1637.9 kJ / 391.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 44.7 mg
Alternatieve recepten
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 Std. 35 Min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Salsa inglese al ribes
20min
Kig ha farz
Geen beoordelingen
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4u.
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min