Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di biscotti secchi
- 60 g di burro
- 2 cucchiaini di cacao amaro in polvere
Crema al cocco
- 200 g di latte di cocco
- 3 cucchiaini di zucchero
- 3 fogli di gelatina (2 g ciascuno) precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati
- 250 g di mascarpone
- 100 g di robiola
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
Crema alla menta
- 5 tuorli d'uovo
- 500 g di latte
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di sciroppo alla menta
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- gocce di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Tartufi al cioccolato bianco
50 Min
Biscotti farciti
1h 50min
Spiedini di frutta con salsa mou
25min
Finti lecca lecca
2h 45 min
Whoopie pies
30 min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
Geen beoordelingen
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Crème caramel cocco e banana
5h
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min