Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
16 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di nocciole sgusciate
  • 325 g zucchero a velo
  • 75 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di uova
  • 100 g di burro fuso
  • zucchero a velo (optioneel) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6 g
Calorieën 1364 kJ / 326 kcal
Vetten 24 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...