Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
of 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (optioneel)
- 20 g di olio extravergine di oliva (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min