Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 2.8 g
Calorieën 1012 kJ / 242 kcal
Vetten 20 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 13.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...