Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Cremoso al caffè
5h 30min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Gelato allo zabaione
10h 20min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Zuccotto
7 godz. 10 min
Crème caramel
3h 45 min