Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta
6 godz. 30 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Bavarese alla liquirizia
5h 15 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min