Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di colla di pesce, ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 500 g di latte intero fresco
- 100 g di zucchero
- 6 tuorli
- 150 g di caramello liquido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Gelato alla vaniglia
12 Std.
Gelato allo zabaione
10h 20min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Gelato al cocco
10h 20min
Gelato al pane
8h 30min
Éclair all'arancia
7h
Gelato allo yogurt
10h 20min
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10h 30min