Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
of 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Lievito madre
72h 15min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane pugliese
29h 20min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Il pane di Altamura
4h