Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
of 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciriola romana
10hod. 50min
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane sciapo umbro
14u.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min