Apparaten en accessoires
Pane toscano con lievito madre
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u.
6 porzioni
Ingrediënten
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
8 g
Calorieën
971 kJ /
232 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Ciriola romana
10u. 50min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Lievito madre
72u. 15min
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Pane sciapo umbro
14u.
Pane con farina di mais
5u. 5min
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Pane integrale ai semi vari
4u. 10min
Fette biscottate
5u. 50min