Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

4.4 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 fette

Ingrediënten

  • 10 g di burro
  • 100 g di chicchi di miglio
  • 150 g di riso originario
  • 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
  • 5 uova
  • 200 g zucchero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 6 g
Calorieën 1085 kJ / 259 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 49.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...