Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364.6 kJ / 565.1 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 59.9 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 30 min
Crème caramel
3h 45min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bavarese alle nocciole
7h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse lime e menta
2h 30min
Torta dacquoise al pistacchio
50min