Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina
- 120 g di margarina a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- fagioli secchi (optioneel)
Crema all'arancia
- 100 g di succo di arancia spremuto fresco
- 3 tuorli
- 150 g di zucchero
- 50 g di farina
Arance caramellate
- 2 arance medie
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di liquore all'arancia
Meringa
- 100 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 6 albumi a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta degli auguri
1u. 35min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera
15min
Crema inglese
15min
Crema chiboust
1 Std.
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Sacher Torte
2 godz. 30 min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min