Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 592 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Meringhe
2h
Baci di dama
1h 30min
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 godz. 15 min
Crumiri
1h 30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Tortini alle albicocche sciroppate
40min