Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 592 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girandole di magro
1h 5min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Salsa cocktail
10min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Torta Diplomatica
3h
Baci di dama
1h 30min
Gnocco fritto
1h 5min
Salame di cioccolato al mascarpone
3h 15min
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min