Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero semolato
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 25 g di burro
- 85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
- acqua q.b.
- 30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
- sale in fiocchi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26h
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Lievito madre
72h 15min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Treccia alla cannella
3 godz. 10 min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Mantovanine
2h 45 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Pita
4h