Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina
- 125 g di zucchero
- 150 g di burro morbido
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
- 4 - 5 mele
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di granella di mandorle
- 150 g di burro morbido
- 125 g di zucchero
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 50 g di farina di mandorle
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1850.2 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Zuppa inglese al forno
3u. 25min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Torta alle albicocche con crumble
1 godz. 50 min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 Min
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Strudel di mele
1h 35min
Crostata mele e cannella
1h 20 min