Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Bozza pratese
2 godz. 45 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4u. 5min
Focaccia con la crescenza
1u. 45min
Pan co' Santi
7h
Schiacciata con l'uva
2h
Ciappe
1h 35min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min