Compatibele versies
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta al pistacchio
- 50 g di pistacchi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero
- 50 g di pasta di pistacchio
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
Salsa al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 42.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cream tart
4 godz.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30 min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min