Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 50 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 50 g di mandorle tritate
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 70 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 1.89 g
- Koolhydraten
- 8.53 g
- Vetten
- 6.64 g
- Vezels
- 0.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Muffin al limone (senza glutine)
1h 15min
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Torta di carote con farina di riso
1h
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 50 min
Colomba veloce (senza glutine)
1h
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45min
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40min