Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Mantovanine
2h 45 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Corona bordolese
5h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.