Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (optioneel)
Crema
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 20 g di cacao amaro in polvere, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (senza glutine)
15 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50 min
Pain au chocolat (senza glutine)
4h
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min