Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (optioneel)
Crema
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 20 g di cacao amaro in polvere, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min