Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di farina per torte + q.b. + per infarinare
- 55 g di burro freddo, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 3 uova
- 15 g di caffè espresso
- 150 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di zucchero grezzo
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di panna montata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2157 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 6.23 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 45.86 g
- Vezels
- 2.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble al cacao con mele e ananas
1sa 10 dk
Confettura di fragole e fiori di sambuco
Geen beoordelingen
Delizia al cioccolato
40min
Torta di pere al doppio zenzero
2h
Torta al cioccolato e peperoncino
55 Min
Crostata meringata all'arancia
30 dk
Torta alla birra stout
3 godz. 40 min
Torta di cioccolato e patate
1sa 30 dk
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Plumcake con cioccolato e pesche
55 Min
Cheesecake ai mirtilli
5 Std.
Torta tenerina
1sa 10 dk