Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Pane multicereali
17h 30min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min