Panini alle erbe

Panini alle erbe

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 5min
12 pezzi

Ingrediënten

Lievitino
  • 100 g farina
  • 50 g di acqua a temperatura ambiente
  • 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
  • 300 g di acqua a temperatura ambiente
  • 10 g di malto di orzo
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina integrale
  • 300 g farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.2 g
Calorieën 791 kJ / 189 kcal
Vetten 2.4 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...