Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane al rosmarino
10u. 55min
Filone saporito
5h 20min
Spianata sarda
7u. 45min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Pane multicereali
17h 30 min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini integrali alle erbe
4h 45min