Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
- 200 g di succo di limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 4 arance, preferibilmente biologiche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo al vino rosso
1h
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min.
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Bicchierini di cassata
30 min.
Polpo in rosso
35 min.
Antipasto di funghi e capesante
35 min.
Stelle di mare
30 min.
Polpetti affogati
45 min.
Cozze ripiene
1óra 30p
Bavette con scampi all'arancia
15min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpetti all'inferno
40 min.