Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Astice in bella vista
1h 15min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Stelle di mare
30 min
Pepata di cozze
55 min
Panzanella di mare
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Paella
1 Std. 50 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Cacciucco
1 godz. 20 min