Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 320 g di riso nero Venere
- 200 g di capesante con la corolla
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1 Std. 30 Min
Corona di riso capesante e verdure
50 min
Risotto alle erbe aromatiche
35 min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min