Peperoni alla pugliese

Peperoni alla pugliese

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 721u. 10min
2 vasetti

Ingrediënten

  • 1000 g di aceto di vino bianco
  • 10 g di sale
  • 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
  • 1 pizzico di basilico secco
  • 1 pizzico di prezzemolo
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 1.5 g
Calorieën 1230 kJ / 294 kcal
Vetten 29.3 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...