Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 29.3 g
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40 min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Zucchine piccanti
55min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Peperoni marinati
55min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min