Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 29.3 g
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1sa
Peperoni in agrodolce sottaceto
721óra 40p
Peperoni marinati
55 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Composta di pomodori e capperi
1sa
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine piccanti
55 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min