Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
of 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
of 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Patate duchessa
1sa
Gnocchi di polenta
25 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 dk
Gnocchi di spinaci
55 dk
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1sa
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 godz. 30 min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1h 20min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 dk
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 dk
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 dk