Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 75 g di burro a pezzi + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Emmental a pezzi (1 cm)
- 150 g prosciutto cotto o altri salumi misti, a pezzi
- 4 uova
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 min
Plumcake salato al tonno
55 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Quiche pere e gorgonzola
1h
Crostoni alla salsiccia
15 min
Uova alla greca
40 min
Quiche ai pomodorini
1h
Gratin di patate
50 min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Torta langotta di Luca Montersino
1sa 15 dk
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h