Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 75 g di burro a pezzi + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Emmental a pezzi (1 cm)
- 150 g prosciutto cotto o altri salumi misti, a pezzi
- 4 uova
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Gratin di patate
50min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Quiche Lorraine
45min
Involtini di prosciutto
35min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min