Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3656.8 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 50.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2 Std.
Gnocco fritto modenese
35 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Porcellini focaccina
1 Std. 15 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Grissini al burro e formaggio
30 Min
Petto di pollo ripieno al brie e mirtilli rossi
45 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min