Rosette al prosciutto cotto e formaggi

Rosette al prosciutto cotto e formaggi

3.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 235 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro + q.b.
  • 250 g Emmental a fette (2 mm circa)
  • 250 g di prosciutto cotto a fette
  • 500 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 49.6 g
Calorieën 3656.8 kJ / 874 kcal
Vetten 50.9 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...