Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 80 g di pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olive nere denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capriolo alla valdostana
1u. 45min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1u. 5min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1u. 5min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1u. 5min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 godz.