Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 80 g di pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olive nere denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Lumachine in rosso
1h 40min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto al ragù bianco di mare
30min