Polpettone in crosta

Polpettone in crosta

4.4 32 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

Crosta di pane
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di acqua
  • 500 g di farina di forza (o manitoba)
  • 1 cucchiaino di sale
Polpettone
  • 50 g di acciughe sott'olio
  • 700 g di carne trita di manzo
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di acqua
  • 150 g di prosciutto crudo a fette
Emulsione
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g acqua
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1921.4 mg
Eiwitten 47.8 g
Calorieën 3403.2 kJ / 813.4 kcal
Vetten 40.1 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...