Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 326 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4u.
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Focaccia alle alici
1hod. 55min
Cannelloni di zucca
1h 50min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Stelline alle erbe di campo
1 Std. 40 Min
Alberelli al cioccolato
4hod. 25min
Fagotto napoletano
2h 15min