Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (scolata dall'eventuale siero)
- 250 g di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
- 2 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Preparazione
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 150 g di prosciutto cotto a fette (10x12 cm)
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2630 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne al forno
2h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1óra 30p
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Pasta al forno veloce
45 min.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1óra 30p
Pasta al forno classica
1óra 30p
Farfalle ai quattro formaggi
25 min.
Girandole di magro
1h 5min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min.
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1óra 30p
Wurstel vestiti
40 min.