Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (scolata dall'eventuale siero)
- 250 g di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
- 2 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Preparazione
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 150 g di prosciutto cotto a fette (10x12 cm)
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2630 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Tiramisù
5h 40 min
Lasagne classiche
2h
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Lasagne al forno
2h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Lasagna da calcio
2h 30min
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min