Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Risotto al salmone affumicato
30min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto al nero di seppia
35min