Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Zuppetta di crostacei
40 min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Risotto al salmone con crema di porri
40 min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto al nero di seppia
35 min
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min