Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 250 g di panna da cucina
- 350 g di carne trita di vitello
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3104 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min
Cheeseburger di maiale e prosciutto
45min
Polpette di mortadella
20 min
Polpettine al curry
55min
Wraps di lattuga con pollo
1h
Curry di zucca e pollo
1h
Polpette danesi
50min
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h