Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di patate, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 150 g di latte + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova filanti
15min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Rustico con uova e stracchino
1h
Gratin di patate
50min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min