Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 50 g di burro
- 100 g di scarola a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 730 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di patata, pelata e a cubetti (1 cm)
- 80 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm)
- 80 g di crescenza a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 dk
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 dk
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Risotto verde
30 Min
Risotto autunnale
50 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto patate e rosmarino
40 dk
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 dk
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto alla campagnola
30 Min