Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30min
Carciofi all'aceto light
45min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55 min
Pollo al limone
50min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min