Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Frittata con battuto di fave
45 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Carciofi alla romana
50 min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Carciofi romani gratinati
45 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi trifolati
30 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min