Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1u.
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Scarpaccia
1u.
Carciofi all'aceto light
45 min
Carciofi alla romana
50min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Carciofi trifolati
30min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30 min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Carciofi romani gratinati
45 min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1u. 20min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min